Tuntui taas oikealta kesältä, kun tänään kuljeskeli ulkosalla. Tein peräti kaksi kävelylenkkiä. Koivut ovat jo täydessä lehdessä, joka paikassa vihreää ja sellaista kaunista alkukesän vaaleanvihreää. Tuomet ja muut kukkivat puut tuoksuivat, raikas tuuli puhalti ja lämmintä oli parinkymmenen asteen verran. Melkein täydellistä.

Kävimme siipan kanssa tänään hakemassa kesäkukat. En hommannut niitä nyt kovin tolkuttomasti. Helakanpunainen japaninkello löysi jo paikkansa ulko-ovelta. Paikka on varjoisa, mutta japaninkello viihtyy varjossakin. Vielä tuo on pikkuisen vaatimaton, mutta tuuhistuu kyllä kesän edetessä (toivottavasti).





Tuoksuja tuli myös postissa. Tuli lähetys Oriflamelta ja olin tietty taas tilannut vaikka mitä myös itselleni. Varsinkin tuo vihreässä pullossa oleva tuoksu on ihan syötävän hyvä ja nimikin on 'Lovely Garden'.  Violetissa pullossa ihana tuoksu siinäkin: 'Dancing Lady - hypnotic night'

Rakastan tuoksuja!




Toimitin tällä kertaa yhdelle asiakkaalle tuotteet kotiovelle saakka, kun oli näin upea ilma. En aja autoa, joten yleensä Oriflame-asiakkaani joutuvat itse noutamaan ostoksensa meiltä. Minulla oli onnea matkassa, kun tuo ystävä oli juuri leiponut sämpylöitä ja sain istahtaa kahvipöytään nautiskelemaan uunituoreista, suussasulavista sämpylöistä.

Miten tämä elämänilo voikaan olla niin suorassa suhteessa siihen, millainen sää on ulkona??